Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
4 Gode råd til dit male og male-selv projekter | Maler Middelfart
 

4 Gode råd til når du skal male

Maler Middelfart tilbyder professionel arbejde

4 Gode råd til når du skal male

Hvis man springer ud i den friske opgave at male derhjemme, så er der en masse ting der er gode at tænke på inden man begynder. Hvis man undersøger disse, sikrer man et bedre slutresultat. Man kan både vælge at male slev og påtage sin denne udfordring eller få hjælp af erfarne malere som Maler Middelfart. Læs de 10 gode råd lige her.

Hvad kan en erfaren maler tilbyde dig?

Hvis man vælger ikke at male slev grundet tid eller diverse så er der mange erfarne og professionelle malere der kan hjælpe til. Ved Maler Middelfart kan man eksempelvis få rådgivning og et godt udført arbejde. At vælge Maler Middelfart eller andre professionelle malere er et sikkert valg. Maler Middelfart har udstyret, men du har kreativiteten. Man kan altid prøve. Men husk at følge disse råd:

 

1.Når du vælger maling:

Når du går ud og vælger din maling og den farve man gerne vil have, så er det vigtigt at man først overvejer hvad der skal males. Med dette menes at ikke alt maling duer til alle overflader. Nogle steder i huset har brug for en maling med en større slidstyrke.

Dette kan eksempelvis være ved:

  • Karme og lister
  • Døre
  • Køkken og badeværelse

 

2.Når du vælger udstyr

Det gælder altid at nu bedre produkter man tager i brug, nu bedrer bliver slutresultatet. Det kan derfor betale sig at købe udstyr til maleprojektet der er i god kvalitet. Det gælder normalt for pensler og pensler ruller. Det behøver ikke være naturmaterialer, det er også muligt at få gode pensler af kunst fibre.

 

3.Hvad starter man med at male?

Hvis det er et stort male projekt man starter på, som eksempelvis et helt rum. Så er der en rækkefølge der vil være god at følge. Man starter hermed med at male loftet, derefter males væggene i rummet og efterfølgende maler man karme, vinduer liste og døre. Man vil altid slutte af med at male gulvet.

 

4.Sådan gør du klar til at male

Det er vigtigt inden du starter på at male, at du har fjernet så mange møbler som muligt ud af rummet, så de ikke bliver beskadiget. Hvis du skal male vægge eller loft, kan det også være en ide at dække gulvet i plast, så det ligeså ikke bliver beskadiget. Nu er du godt klædt på til dit male-selv-projekt.

No Comments

Post A Comment