Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Amazon kommer til Danmark - Computerens verden

Amazon kommer til Danmark

Ifølge RIGTIG mange rygter, så kommer Amazon buldrende mod Danmark.Der er ingen officielle udmeldinger fra dem selv, men der er mange ting, som tyder på de er på vej. I løbet af det første kvartal af 2018, så er vi allesammen blevet eksponeret for overskrifter som “Amazon kommer buldrende”, “Amazon kommer til at koste mange arbejdspladser” og “Giganterne gør sig klar i kampen mod Amazon”.

Èn af de største indikationer på de kommer, er de store lagerbygninger, som de i 2018 har købt i Sverige. Domænet er endnu ikke aktivt, så intet er officielt. Når de kommer til Sverige, så skal vi dog være sikre på én ting – der er ikke langt fra Sverige til Danmark.

Mange forudser deres distributionsnetværk kommer til at række over både Sverige og Danmark. Vi bliver ikke i tvivl, når de begynder indtoget i Danmark. Selvom de er en af de største platforme i verden, så benytter de sig glædeligt af de samme markedsføringsplatforme, som alle vi andre gør. Hvis man befinder sig på en tysk IP-adresse, så er det ikke sjældent man støder på Amazon, når man leder efter produkter på Google og prissammenligningstjenester.

5d0442ad67b3f91faa80a1713f2f3fcf

Hele denne omvæltning, som den danske e-handel står overfor, gør at store virksomheder allerede nu er begyndt at forberede sig. Modsat forhandlere, så som Elgiganten, Bilka og Føtex, så forbereder etablerede brands’ sig. De store virksomheder står med en problematik, som handler om “overlevelse”(meget groft beskrevet), hvorimod brands – her menes der tøjbrands, elektronikbrands eller kosmetik eks. De forbereder sig, da de er opmærksomme på at det er her, deres kunder vil bevæge sig hen. Hvis man tager stilling til deres, allerede nu, helt vanvittige markedsandele i Danmark, skal man ikke være synsk, for at kunne forudse tendenserne.

Som man har set det med Google og Facebook, så fører så store platforme en hel industri med sig. Hele konsulent/bureau branchen, som udøver søgemaskineoptimering på Googles søgemaskine, sætter Google Ads- og Facebook kampagner op, for deres kunder. Det samme gælder traditionelle medier, såsom Google. Dertil skal der selvfølgelig være den rette grafik, som også har en kundebase baseret på disse medier.

Derfor skal man forberede sig på, at der også vil komme en gren yderligere på bureauerne. Et væld af selvstændige konsulenter, vil man også kommende se blomstre op. Amazon konsulent, bliver et buzzword indenfor de kommende måneder(eller år)…det vides endnu ikke.

No Comments

Post A Comment