En animationsvideo skaber konverteringer!

En animationsvideo skaber konverteringer!

Som virksomhed kan det være hårdt at markedsføre sig på de sociale medier, da man på meget kort tid skal nå at fange forbrugerne. Dette er en proces, som er svær nok i sig selv, men yderligere skal man også gøre det spændende. Dette skal helst ske indenfor de første ti sekunder, så modtageren ser resten af videoen ud. For at få fanget modtageren, så kan man vælge at lave en animationsvideo, da det gør det hele meget mere simpelt. Med almindelig billede og lyd, så kan man hurtigt komme til at fange det man kalder støj. Støj er alt det, som er med til at forhindre, at budskabet kommer frem. Dette skal man helst undgå, og derfor kan det være en god ide at benytte en animationsvideo. Når man laver en animationsvideo, så bestemmer man nemlig selv, hvad der skal med, og hvor det skal være i videoen. På den måde har man mulighed for at styre alt i videoen, hvilket ellers havde været svært.

Animationsvideo og explaning

Når man som nævnt skal lave en reklame for noget, så er man ofte inde at forklare noget om produktet, hvilket kaldes for explaning. Med animationsvideoer kan man formidle jeres forretning og på den måde være med til at forbedre jeres resultater. Dette er hvad end, man er en lille webshop, som ønsker at forhøje konverteringsraten eller man ønsker at skabe en øget kendskabgrad til jeres virksomheds produkter.

Dette er en meget smart måde at markedsføre sig på, hvis man benytter Facebook. Her kan man nemlig måle på alt man ligger op, især hvis man bruger Facebook Pixel. Benytter man sig af Facebook og Facebook pixel, så kan man finde ud af, hvor godt ens animationsvideo virker. Facebook pixel giver dig både tal for antal solgte pga. din animationsvideo, hvor mange besøg du får og meget mere. På den måde kan du hurtigt se hvordan det går, men også om det er tid til en ny animationsvideo. Det er sådan, at en modtager vil blive træt af at se den samme video, så derfor skal der løbende være en udskiftning.

Animationsvideo

Video content i købsprocessen

Når man skal ud og handle ind, så kan man hurtigt komme til at trække en beslutning ud fra det man tidligere har set og hørt om. Først og fremmest er personlige relationer vildt vigtigt, men det er de videoer vi ser i fjernsynet og på Facebook også. Med andre ord er man meget tilbøjelig til at købe noget, hvis man har hørt noget godt om det, eller set det på fjernsyn eller Facebook. Derfor kan det være en rigtig god ide at sætte nogle penge af til en animationsvideo.

Det er dog ikke kun når man skal ned og handle, men også når man sidder og shopper sko derhjemme. Her kan en animationsvideo have spillet en stor rolle for, hvor man køber skoen, men i den grad også hvilken. Derfor er det altså ikke kun et sted i købsprocessen eller for et bestemt produkt man kan bruge en animationsvideo. Det betyder, at du helt sikkert også godt kan bruge en eller flere til din virksomhed.

No Comments

Post A Comment