Brug af laboratorieudstyr giver anledning til en nuanceret undervisning

laboratorieudstyr

Brug af laboratorieudstyr giver anledning til en nuanceret undervisning

Til laboratoriet findes der et stort udvalg af forskellige slags udstyr. Laboratorieudstyr er eksempelvis en oplagt mulighed for at gøre undervisningstimerne mere nuanceret og spændende for eleverne. Udstyret kan derudover benyttes af stort set alle aldre. Læs mere herunder for at blive klogere på det brede udvalg af laboratorieudstyr.

Stort udvalg af laboratorieudstyr

Laboratorieudstyr er et meget vidt begreb, som er bestående af et stort antal forskellige produkter til. De forskellige former for udstyr kan derudover benyttes til diverse forsøg. I sortimentet findes der blandet andet et stort udvalg af forskellige koniske kolber. En kolbe er meget funktionelt redskab, som fungerer optimalt til formålet. Den koniske kolbe, som også er kendt som erlenmeyerkolben, blev opfundet i 1861 af Richard Erlenmeyer. Han var en tysk kemiker, som også er kendt for at formulere en regel om alle alkoholer. På baggrund af hans erfaring indenfor kemien, blev den koniske kolbe opkaldt efter ham.

Blandt udvalget af laboratorieudstyr findes der blandt andet følgende:

  • Laboratorieglas
  • Reagensglas
  • Kronisk Kolber
  • Spektrometer
  • Inkubatorer
  • Fotometer
  • Varmeskabe
laboratorieudstyr

Eksperimenterende undervisningstimer

Hvis undervisningstimerne i længden har en tendens til at blive meget ensartet og langsommelig, kan det være en oplagt mulighed at anskaffe sig laboratorieudstyr. Ved at gøre brug af dette, har du muligheden for at gøre undervisningstimerne mere nuanceret og spændende for eleverne. Når det kommer til læringsprocesser, lærer mange elever faktisk bedre af at foretage eksperimenter. Dette giver dem en grundlæggende forståelse for, hvordan teori og praksis hænger sammen. Herved vil de have en langt brede forståelse for faget. Dette er blot én af de mange fordele ved at gøre brug af laboratorieudstyr.

Velegnet til både små som store

Laboratorieudstyr kan stort set benyttes af alle aldre. Når det kommer til forsøg, hvor man gør brug af specifikt udstyr, har alderen ikke nogen afgørende betydning. Dette er især en fordel, idet man ikke er nødsaget til at anskaffe sig flere forskellige slags aldersbetinget udstyr. Udstyret kan blandt andet benyttes i fag som natur/teknik, som hovedsagligt er forbeholdt de mindre klasser. Derudover er det i den grad også velegnet til fag som fysik og kemi, hvor niveauet er en del højere.

No Comments

Post A Comment