Dyreskue til dem som er vild med dyr

Dyreskue til dem som er vild med dyr

Flere og flere vælger at bruge fridagen inde på sofaen med alle skærmene tændt. En dag i dyreskue vil være et frisk pust og en fantastisk oplevelse for hele familie. Alle som har en lille forkærlighed eller blot er vilde med dyr eller landbruget vil få en anderledes og berigende dag. 

Hvad er et dyreskue?

<
Et dyreskue er en fremstilling af dyr, som samler alle dem som er vild med dyr, familier og andre tilhængere. Det er alt lige fra kattekillinger til køer. Ved besøg på et dyreskue vil man kunne opleve hundredevis af dyr, ofte landbrugsdyr. Der vil hertil være konkurrencer for dyrene, bedømt udfra både race og alder. Alt i alt er det med til at skabe et forum og en fantastisk oplevelse for alle dyreelsker, som har en interesse heri. Nogle af Danmarks største dyreskuer er Roskilde dyreskue, Det fynske dyreskue og Landsskuet i Herning.

Hvad indebærer et dyreskue?

Arrangementerne vil give en anderledes og berigende oplevelse for alle i familie. Den daglige IT brug for både børn og voksen vil blive sat til sidde. Naturen og dyrene vil være et nyt syn på hverdagen, og ikke mindst en sjov oplevelse.

Havetraktor i dyreskue

Der tilbydes bl.a.

  • Udstillinger
  • Underholdning
  • Børnedyreskue

Udstillingerne vil ikke blot indebære dyrene. Der vil ved udstillingerne kunne ses landbrugsmaskiner, traktorer og meget mere.

Boder af mange forskellige arter vil blive opstillet på pladsen. Det vil alt sammen del af hele netværket og samlingen omkring faget og oplevelserne heri.

Børnedyreskue

Børnedyreskuen er et sted for alle børn, som er vilde med dyr. Her vil også være udstillinger og konkurrencer. Formålet er her i midlertidig ikke at levere den bedste race med den smukkeste farve eller pels. Formålet er at se børns interesse og deres færdigheder indenfor pasning af deres kæledyr eller andre dyr.

Heste i dyreskue

Børnene vil opnå:

  • Bedre kendskab til deres dyr og andres
  • Skabe relationer
  • Blive anerkendt for deres arbejde
  • Få følelsen af anerkendelse for deres interesse

Det vil for mange børn give en stor glæde at kunne vise noget, som de virkelig brænder for. Netop dette er formålet med dyreskuet. At kunne give et rum for dem, som ønsker at være en del af det. Det vil derudover være en stor mulighed for børnene at kunne vise noget overfor deres forældre.

Hvilke dyr kan man se?

Indenfor for det almindelige dyreskue vil det ofte være dyr som køer, grise, heste osv. Det omfatter både shows og andre forskellige underholdningselementer, som er med til at underholde publikummet.  Børnedyreskuet appellerer dog mere til husdyr.

  • Hunde
  • Katte
  • Kaniner

Er alle dyr som ofte ses udstillet inden for børnedyreskuerne. Her kan børnene udfolde sig og fortælle, hvordan de plejer og passer deres kæledyr. Alt efter hvilket dyr, så vil dommerne være både interesseret og imødekommende overfor de håbefulde og dygtige børn.

 

Hvor befinder det tætteste dyreskue sig?

Nogle af de største dyreskuer ligger i Roskilde og Herning. Det skal dog ikke skabe panik. Dyreskuer befinder sig i alle dele af dagens Danmark.

No Comments

Post A Comment