ugeseddel app

En ugeseddel app vil give din virksomhed fordele

Er du virksomhedsdrivende og oplever at bruge alt for lang tid på at finde rundt i timer og papirarbejde? Så er der en løsning. En ugeseddel app gør det nemt og enkelt at holde overblik over sine medarbejdere. Udover det er det også til fordel for dine medarbejder. Læs mere her omkring fordelene ved en ugeseddel.

Ugeseddel app

De færreste virksomheder bruger hver af deres arbejdende timer siddende. Når man skal ud at være kontakt med eksempelvis sine kunder, så er det ikke altid, at man lige kan finde sine ting og rapporter. Det kan være, at man har glemt den præcise adresse eller måske har man skrevet en seddel med noget, som man skulle have husket.

 

En ugeseddel app holder styr på alt omhandlende ens arbejde blot på telefonen. Ugesedler hænger ofte på kontoret eller er i ens kalender, men det ophober sig hurtigt og bliver svært at finde hovede og hale i.

Fordelene ved en online ugeseddel

Det egentlige mål er, at virksomhederne kan få alt deres arbejde samlet et sted. Det betyder også, at der helst skal være adgang til kommunikation medarbejderne imellem. Intempus er en virksomhed, som har udviklet en app til formålet.

Følgende fordele er et udpluk af de ting, som er mulige med en ugeseddel app:

  • Man kan nemt time registrere
  • Man kan se kørselsplan
  • Vigtige dokumenter er lige ved hånden
  • Billeder og video af vigtige dokumentation kan uploades

 

Dette er blot et udpluk af alle de fordele og informationer, som vil være samlet et sted nu. Løn, overarbejde, afspadsering og andre timeregistreringer, som er del af virksomheders daglige gang vil være nemt og overskueligt udregnet inde på ugesedlen.

Andre registreringer som vareforbrug og udgifter i virksomheden er ikke altid lige at finde i papirbunken på kontoret. Oplysningerne vil være let tilgængelige på app’en, som gør det muligt at finde oplysninger ved fx. et kundemøde.

No Comments

Post A Comment