Industrilamper giver et godt arbejdsmiljø!

Industrilamper

Industrilamper giver et godt arbejdsmiljø!

Flere og flere virksomheder er i gang med at gøre en masse for deres medarbejder, for at de kan få et bedre arbejdsmiljø. Et bedre arbejdsmiljø handler om to ting. Der skal være en god stemning blandt medarbejderne, men det skal også være sådan, at medarbejderne ikke får et dårligt helbred af at tage på arbejde. Sådan nogle ting kan man bl.a. gøre noget ved, hvis man benytter industri lamper. Det er lamper, som kan bruges til meget forskellig, men en ting er sikkert! Industrilamper er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Lamper til industri kan bl.a. være nogle af følgende eksempler:

  • Væg
  • Nedhængte

Fælles for disse er, at de oftest er med LED, hvilket betyder en hel del gode ting. Industrilamper som benytter LED, de holder længere, og har endda et lavere energiforbrug. Det betyder, at du kan spare penge, hvis du vælger at omstille til LED. Dette er generelt for alle lamper, uanset om det er industrilamper, eller om det er til hjemmet. Ved brug af LED så er der også et større lysudbytte, hvilket der ikke just er, hvis man bruger en sparepære, som tager lang tid om at have fuld blus.

Vælg de rette industrilamper

Nu hvor du ved, at det kan være en kæmpe fordel af have LED lamper til industri. Så er det, at du skal videre til næste step, hvor du skal vælge en model. Som nævnt findes der mange forskellige typer, hvoraf man bl.a. kan vælge industrilamper, som kan hænges ned fra loftet, eller lamper til industri som hænger ned fra loftet. Mår man har fundet ud af dette, hvilket er en meget nem beslutning, så er det vigtigt, at man ikke vælger den første og den bedste. Der er nemlig forskel på, hvordan lyset falder. Man kan bl.a. få følgende former for stråler:

  • Ekstrem smalstrålende
  • Ekstrem bredstrålende

Nu har jeg blot vist de to modsætninger, da det giver et indblik i, om det er lys, som skal have fokus på en bestemt placering eller emne. Eller om man skal have noget lys, som kan hænge i en fabrikshal, hvor det er vigtigt, at der er lys overalt, så man kan se hvad der foregår.

Fordele ved industrilamper

Udover at lamper til industrien skal lyse, så er det også vigtigt, at de holder længe. Dette er noget, som der er virkelig, er kommet fokus på bl.a. med LED. Udover LED så er industrilamper oftest også bygget af aluminium, hvilket gør, at de ikke vejer meget, selvom de er store. At de er bygget af aluminium, betyder også, at de kan holde til meget, selvom de får et slag fra noget forbipasserende. De kommer også ofte med en garanti på 5 år, men man kan regne med langt mere. Hvis man tager en fabrikshal, hvor lyset tænder en gang om dagen, så vil man kunne have en lampe, som holder over 100.000 dage. Industrilamper er altså ikke blot billige i brug, men er også meget robuste og holder i lang tid.

No Comments

Post A Comment