Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
De perfekte lokaler til den perfekte konference | Konference hos EfB
 

De perfekte lokaler til den perfekte konference

Konference

De perfekte lokaler til den perfekte konference

Når man skal holde et større officielt møde, så kaldes det oftest for en konference. På en konference får deltagerne oftest lov til at deltage aktivt i mødet via spændende oplevelser, foredrag eller taler og diskussioner. Dette er noget, som for deltagerne er vigtigt, da det helst skal være spændende at deltage i, men lige så vigtigt er placeringen er konferencen.

Den rette placering

Når man skal stable en konference på benene, så er placering som nævnt meget vigtig. Det skyldes at det er med til at sætte rammerne for, hvordan hele konferencen kommer til at påvirke deltagerne. Et af det steder, hvor man for alvor kan sætte et præg på deltagerne er på et fodbold stadion. Typisk vil få af deltagerne normalt tage ind og se fodbold og især ikke være de steder, hvor der er en skybox eller en lounge. Dermed har du allerede fra start givet deltagerne til din konference en god oplevelse.

En af de fodboldklubber i Danmark, som lejer deres lokaler ud til konferencer, er fodboldklubben EfB. Her får man ikke blot et lokale, men fra start også følelsen af professionalisme. EfB kan i alt huse omkring 1500 gæster spredt over 6 forskellige lokaler, der alle er en del af stadion. Dermed kan man holde store konference med mange gæster, men også mindre konferencer, som er mere nærværende.

Konference

Slip tøjlerne

Når man vælge at benytte EfBs lokaler til en eller flere konferencer, så skal man ikke stå med den helst store planlægning. Man skal blot sørge for de oplæg der skal holdes sidder i skabet. Det skyldes, at der fra konferencens start er service i top, så du kan læne dig tilbage og se showet gå sin gang. Dette betyder også, at du bliver hjulpet lige fra starten af din bookningen til at arrangementet er slut.

Uanset hvilken form for konference eller møde, som man vælger at holde hos EfB, så er man sikret mad. Der er nemlig intet værre end at sidde og være sulten, hvis man har noget, der er vigtigt at fokusere på. Alt efter hvilken konferenceform man vælger, så kan man få skræddersyet den omgang mad, som der bliver serveret.

Med andre ord kommer man hverken til at gå hjem fra en konference med et dårligt humør eller en tom mave.

No Comments

Post A Comment