Hos rsip.com får du både høj service og god kvalitet

rsip.com

Hos rsip.com får du både høj service og god kvalitet

Hver dag når vi går rundt, så er vi meget uvidne om, hvad det er, som holder verden sammen. En af de virksomheder, som kan være med til at få hverdagen til at hænge sammen er Rolfschmidt industriplast, som i alt har 3000 ansatte. Det er ikke kun de ansatte, som kan få en god dagligdag, fordi de har fået arbejde hos rsip.com, de producerer nemlig termoplast, som bliver benyttet rundt omkring i verden. Virksomheden har siden 1978 hjulpet verden, hvilket de har gjort gennem deres speciale, som båstår af bearbejdningen af termoplastet, men også den tekniske rådgivning. Selve virksomheden er en del af 3000 mennesker, der er samlet i en stor børsnoteret virksomheden, som ligger i Tyskland. Hos selve rsip.com arbejder ‘kun’ 50 medarbejder, men de står til gengæld for 3.500 m² frabrik og lager.

Arbejdsgangen hos rsip.com

Når de skal fremstille termoplast, så er de mindste detaljer vildt vigtige, hvilket man godt kan mærke hos deres arbejdsgang. Hos rsip.com har du som kunde en kæmpe fordel, for at der bliver fremstillet, bliver fremstillet efter dine behov. De kører altså ikke efter nogle standardmål, men i stedet laver de mål, som du skal bruge. Dette spare dig for en masse tid, fordi tingene bare virker, når du skal bruge dem. Dog stiller rsip.com også et krav til dig som kunde, for du skal nemlig have tegninger og skitser klar, og så vil de til gengæld lave en prøve til dig. På den måde kan du lave en prætest, inden du benytter det endelige resultat. Har du en skitse eller tegning, hvor rsip.com har en ide til noget, som kan optimere produktet, så kommer de gerne med den, fordi de gerne vil lave den bedst mulige løsning til dig som kunde. Dette er ændringer, som kan dække måde plastet bruges på, eller en ændring som handler om, hvilket plast, som skal benyttes i situationen.

Hvad står rsip.com for

Når du vælger at arbejde med Rolfschmidt industriplast, så er du sikker på, at du kommer til at få nogle gode produkter, som er nævnt tidligere. Dog får du også en service, som du ikke finder lignende andre steder. De ved nemlig, at hvis de gør det godt, så kommer kunderne igen. Ikke nok med at kunderne kommer igen, så spreder de også budskabet, hvilket kan give en god omsætning. Det er ikke kun hos rsip.com hvor du finder samme kvalitet og service, for Rolfschmidt industriplast er en del af den børsnoterede virksomheden Centrotec AG, som netop har de her 300 ansatte. Yderligere forhandler rsip.com også noget fra det hollandske firma Rexnord, som er af lige så god kvalitet. Grunden til at de vælger at forhandle og lagerføre denne kæde er meget simpel, rsip.com har valgt, at hvis de skal være de bedste, så skal de kun have et område. Dette er gjort, fordi de gerne vil give kunderne den bedste mulige løsning. Derfor har de altså sørger for, at noget af produktion befinder sig udenfor deres grund.

No Comments

Post A Comment