Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Selandiaadvokater.dk | Professionel juridisk rådgivning
 

Selandiaadvokater.dk tilbyder juridisk rådgivning til privatpersoner og erhvervslivet

Selandiaadvokater.dk tilbyder juridisk rådgivning til privatpersoner og erhvervslivet

Uanset om det handler om en erstatningssag, en familiesag, virksomhedsoverdragelse eller noget helt fjerde, så kan man ofte få brug for juridisk rådgivning. Det er ikke altid, at man er klar over sine rettigheder, eller hvordan man skal gå til værks med en bestemt sag, derfor er det altid smart at søge hjælp hos en advokat. Hos Selandiaasvokater.dk tilbyder de kompetent juridisk bistand. Dette er både inden for privatretten, men også til erhvervslivet. I dette indlæg kan du læse mere om dem, samt om hvad de står for. 

Hvem er Selandiaadvokater.dk?

Selandia Advokater er et advokatfirma, der har base i Holbæk. Firmaet blev etableret tilbage i 1988, og hed dengang “Advokaterne i Bysøhus”. De ændrede senere navn til Selandia Advokater, da de flyttede lokation og medarbejderstaben blev udvidet. Selandia Advokater har i alt 22 medarbejdere, hvoraf syv er advokater. Alle medarbejdere arbejder sammen om at yde en hurtig indsats, der samtidig er af høj kvalitet. For at kunne opnå det, prioriterer firmaet:

  • Arbejdsglæde
  • Gode faciliteter
  • Venlig og uformel omgangstone

I og med at medarbejderne har forskellige spidskompetencer, og dermed også en specialviden, forsøger Selandia Advokater at arbejde på tværs af afdelinger og faggrupper, så de hele tiden bliver inspireret. På den måde udnytter man også hinandens specialviden.

For at kunne have et godt arbejdsmiljø er det vigtigt, at medarbejderne har det godt i alle aspekter af deres liv. Dette betyder, at der hos Selandia Advokater bliver prioriteret, at advokaterne har et indholdsrigt liv, der ikke kun omhandler jura. Resultatet af denne tankegang er, at medarbejderne hos Selandia Advokater kan nyde godt af:

  • Fleksibilitet i arbejdstiden
  • Diverse personalegoder
  • Videreuddannelse
  • Sociale arrangementer

Juridisk bistand til privatklienter

Selandia Advokater har specialiseret sig i at yde juridisk bistand til privatklienter inden for privatretten. Dette indebærer eksempelvis familieret og bolighandel. Den juridiske bistand går bl.a. ud på at udarbejde dokumenter, som man kan have brug for i privatlivet, eksempelvis i forbindelse med ægteskab, dødsfald og boligkøb. Selandia Advokater er meget opmærksomme på at yde en personlig og fortrolig rådgivning, sådan at man kan komme frem til en løsning, hvor der er taget højde for både de menneskelige hensyn, men også de juridiske spilleregler.

 

For en person der ikke kender til jura, kan det være vanskeligt at tyde juridiske dokumenter. Derfor bestræber Selnadia Advokater sig på at tale et let og forståeligt dansk, så alle klienter er klar over, hvad der står i de pågældende juridiske dokumenter. Dette er meget vigtigt, da juridiske processer ofte kan forekomme som vanskelige, og er man i en skrøbelig situationer bidrager dette blot til at forvirre og stresse en. Det er derfor godt at have en advokat, der kan tage sig af alt det tekniske, så man eksempelvis kan fokusere på at sørge, hvis der er tale om en sag, hvori der indgår et dødsfald. Det er altid vitigt at finde en advokat, som man føler sig tryg ved, da det er dem, der skal repræsentere en og guide en igennem alle de juridiske dokumenter og processer. Hvis man føler en form for mistillid til sin advokat, bør man overveje at skifte.

No Comments

Post A Comment