Skab bedre trivsel og mindre sygdom med mosvægge

Mindre sygefravær med mosvægge

Skab bedre trivsel og mindre sygdom med mosvægge

Mosvægge kan være med til at styrke arbejdsmiljøet. Medarbejdere på en arbejdsplads arbejder altid bedst, hvis de har det godt og har grønne omgivelser. Derudover arbejder trivende og glade medarbejder også bedre og mere effektivt. Det kan altså godt være det værd, at investere penge i arbejdsmiljøet, da det på sigt kan give mere effektivt arbejde og et bedre slutresultat. 

Hvorfor er et grønt arbejdsmiljø godt?

 

Inderst inde er det vigtigste i en virksomhed medarbejderne. Trives medarbejderne ikke, kan det på sigt være svært at skabe resultater. Det kan derfor være klogt, at behandle sine medarbejdere godt og give dem et godt miljø. På sigt kan det måske endda spare virksomheden penge, da medarbejderne arbejder mere effektivt og laver bedre produkter. 

Faktisk viser undersøgelser, at planter og et grønt miljø kan være med til at dæmpe sygefraværet på arbejdspladserne. Et grønt arbejdsmiljø giver nemlig mindre hovedpine og mindre stress, hvilket jo selvfølgelig fører til et lavere sygefravær. Det kan lidt sammenlignes med hospitalerne. Her siger man nemlig, at patienter med grønne omgivelser heler hurtigere. 

En anden europæisk undersøgelse viser ligeledes, at grønne omgivelser også kan være med til at øge trivslen på arbejdspladsen. Undersøgelser, som er foretaget blandt 3600 kontoransatte, viser nemlig at naturlige planter eller andre elementer såsom vinduer med naturudsigt kan øge trivslen med 13 procent. Det er Cary Cooper som står bag denne undersøgelse. Han er en professor og organisationspsykolog fra Lancaster universitet. Undersøgelsen er foretaget i rigtig mange forskellige lande som fx Danmark, Tyskland, Holland og Spanien. 

Hvis man ser på ovenstående påstande, kan den europæiske undersøgelse faktisk være lidt uhyggelig. Den viser at 42% af de 3600 deltagende i undersøgelsen, ikke har adgang til naturligt lys på arbejdspladsen. Derudover viser den også, at 55% af arbejdspladserne slet ikke har nogle grønne planter på arbejdspladsen. 

Mosvægge giver et grønt og friskt pust til arbejdspladsen

 

Hvis man kigger på de ovenstående påstande og undersøgelser, overvejer man nok at investere i grønne planter eller lignende til sin arbejdsplads. Her kan et produkt som mosvægge faktisk være rigtig godt. Det er vægge som er fyldt med mos. De har derfor et meget grønt look, og kan derfor være med til at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen. Derudover er det et nemt og fleksibelt produkt, du nemt kan fjerne fra arbejdspladsen, hvis der skulle være brug for dette.

 

3 grunde til at købe mosvægge til arbejdspladsen: 

  • Grønt look
  • Øget trivsel
  • Nemt og fleksibelt
No Comments

Post A Comment