Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
De bedste forudsætninger for et vellykket møde | Spørgeteknik
 

Spørgeteknik sikrer et godt møde

spørgeteknik

Spørgeteknik sikrer et godt møde

Mange virksomheder er afhængige af et salg. Det giver sig selv, at salg er en af vigtigste ting, når man skal have en forretning op at køre. Derfor skal man også være eller have nogle dygtige sælgere ved hånden, som kan skabe de resultater, der er nødvendige. Det hele starter med den rigtige spørgeteknik.

Salg er vigtigt

Når man skal have en virksomhed stablet på benene, så er det vigtigt, at man kan få skabt et netværk og nogle kunder. Det er derfor altafgørende, at man har skabt en god kommunikation hinanden imellem. Alt dette starter med, at man har den rette spørgeteknik, så man ikke ender med at miste sin troværdighed, fordi samtalen bliver for vandet eller ikke interessant.

For at finde frem til de rigtige sommerdæk, så kig på mønstret. Dækkets mønster ser måske lidt spøjst ud, de vender nemlig forskelligt, og er asymmetriske. Det er med vilje, da den giver et bedre vejgreb på tør vej, og med de 3 mm. dybde, også på vådt føre. Med de her dæk får du den ultimative køreoplevelse om sommeren, og sørger for at turen bliver så sikker som muligt.

Hvordan får man en god samtale i gang?

Først og fremmest så er det vigtigt, at man ikke stiller lukkede spørgsmål. Det vil sige spørgsmål, hvor den anden part kun skal svare ja eller nej. Det er den absolut værst måde at starte en samtale på og ligeledes holde den i gang. Tværtimod så er det vigtig, at man får tankerne i gang hos den anden. Det er vigtigt at få skabt nogle svar gennem en god spørgeteknik, hvor det hele ikke bare køre på automatik. Man skal sætte tankerne i gang, så man kan få nogle svar, som man kan stole på.

 

Følgende kan alle med fordel tage med sig, når de skal snakke med kunde eller ligeledes en mulig kunde:

  • Hv-spørgsmål er gode
  • Tunge spørgsmål skal komme senere i samtalen
  • Start med lette spørgsmål
  • Hav en agenda

 

Det er vigtigt, at man bruger en spørgeteknik i ens samtale. Hvis man fx ikke har en agenda at følge, så vil det til tider kunne virke som om, at man ikke har forbedret sig, og dermed ikke er så interesseret.

Drej samtalen som du vil

En anden vigtig ting at have i mente er, at det er dig, som styrer samtalen. Det skal man selvfølgelig gøre på en god måde, så man sikrer sig, at det ikke er tvungen eller provokerende for den anden part. Man kan dog med fordel dreje samtalen, så man kommer ind på de emner, som man har til formål for samtalen.

No Comments

Post A Comment