Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wiya.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Sunwill.eu | Herrebukser til den kvalitetsbevidste mand
 

Sunwill.eu tilbyder herretøj i fantastisk kvalitet

Sunwill.eu tilbyder herretøj i fantastisk kvalitet

Det er altid en kamp at finde herrebukser, der har den perfekte pasform, de rigtige detaljer, den helt rigtige kvalitet og som er til at betale sig fra. Ofte er det muligt at finde et par bukser, der opfylder nogle få af ens præferencer, men hos Sunwill.eu kan man finde bukser, der opfylder alle. De har mange års erfaring med at designe herrebukser, og er derudover begyndt også at lave andet herretøj. I dette indlæg kan du læse mere om Sunwill.eu, samt hvordan du finder de perfekte herrebukser. 

Hvem er Sunwill.eu?

Sunwill annonce fra 1967

Sunwill blev grundlagt i 1963. De startede ud som en eksklusiv skræddervirksomhed, men blev efter 26 år opkøbt af F. Engel K/S, som siden 1927 har produceret arbejdstøj. Overtagelsen havde dog ikke indflydelse på produktionen, og man valgte at videreføre mærket. Dette medførte at Sunwills aktiviteter i 1995 blev sat sammen med resten af firmaets aktiviteter i Haderslev. Her havde man allerede en seperat systue til at fremstille herrebukser, og dermed blev de gamle traditioner forbundet med de nye. Det personlige engagement i produktionen er fortsat højt, og Sunwill er i dag et stærkere brand end nogensinde før.

Sunwill har opnået stor succes, hvilket for det første skyldes deres fantastiske herrebukser, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derudover skyldes det deres evne til at blive ved med at udvikle sig, samtidig med at de holder fast i de gamle traditioner, som har fungeret i lang tid. Når man køber et par herrebukser fra Sunwill, kan man være helt sikker på, at der er blevet kredset for detaljerne og at kvaliteten er i top. Deres mål er klart, og det lyder på at skabe bukser med den perfekte pasform til den kvalitetsbevidste mand.

 

Sådan finder du de helt rigtige bukser

Det kan være svært at designe bukser, der passer alle, da der ikke er en universel kropstype. Selvom man producerer bukserne i forskellige størrelser, er det ikke altid sikkert, at pasformen er god. Derfor er det vigtigt at finde et brand, der lægger stor vægt på både pasform samt materialer. Når man skal ud og finde et par bukser, bør man først og fremmest overveje, hvilken stilart man er på udkig efter. Ofte kan man vælge imellem:

  • Business
  • Formal
  • Casual

Her skal man naturligvis beslutte sig for, hvilket formål bukserne skal anvendes til. Dette kan afhænge af ens profession eller hvilken begivenhed, man skal bruge bukserne til. Ofte kan man godt bruge bukserne til flere forskellige lejligheder, hvis man blot er opmærksom på, hvad man kombinerer dem med. Det er eksempelvis muligt at bruge et par formelle bukser til dagligt, hvis man nu tager en T-shirt og et par sneakers på sammen med dem. Når man har fundet ud af, hvilken type buks man ønsker, skal man overveje, hvilken pasform der passer ens kropstype bedst. Her kan man typisk vælge imellem:

  • Comfort
  • Regular
  • Modern
  • Fitted
  • Slim

Dette hænger også sammen med, hvornår og hvor man regner med at bruge bukserne. Hvis man skal noget afslappet er det naturligvis rarere at have et par forholdvis løse bukser på, end et par meget stramme.

No Comments

Post A Comment